Sportwens bij Omrop Fryslan

1 dec

Alle sportverenigingen in Friesland zijn door Omrop Fryslan uitgenodigd om een sportwens in te dienen.

Hierbij is de sportwens van KV Oostergo uitverkoren om in aanmerking te komen deze wens in vervulling te laten gaan.

Zaterdagmiddag 1 december a.s. zal voorzitter Joop Dijkstra rond 13.00 uur in de live uitzending van Omrop Fryslan de sportwens van KV Oostergo uit de doeken te doen en trachten de luisteraars van Omrop Fryslan aan te zetten om te participeren in het project.

Geldbedragen kunnen worden gestort op IBAN: NL17 RABO 0145 6756 10 ten name van KV Oostergo te Dokkum

email: info@kvoostergo.nl

Sportwens KV Oostergo

De kaatsvereninging heeft de wind in de zeilen voor wat betreft de groei van het aantal jeugdleden, in vijf jaar tijd van 0 naar 50!

De vereniging beschikt niet over een kantine, maar wel over een terras, gelegen naast het kaatsveld in Dokkum. Echter wij beschikken niet over buitenmeubilair waar de kinderen bij trainingen en wedstrijden even gezellig (buiten) kunnen zitten. Of poffertjes en pannenkoeken eten na een wedstrijd.

De kaatsvereniging zou dan ook heel graag over 4 grote picknick-tafels willen beschikken, eventueel aangevuld met parasols.

Wie wil ons daarmee helpen?