Trainingsprotocol KV Oostergo

Onderstaand vindt u de regels waaraan dient te worden voldaan
om op een verantwoorde manier kaatstrainingen te geven aan
onze jeugdleden

• Blijf thuis als je (milde) klachten hebt, zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in je huis koorts heeft; zodra iedereen 24 uur geen klachten meer heeft, mag je weer naar buiten om te sporten
  • Was je handen thuis met water en zeep voordat je vertrekt naar het kaatsveld
  • Ga thuis naar het toilet
  • Reis alleen of alleen met gezinsleden in een auto
  • Iedere training in de herkenbare trainingskleding van KV Oostergo verschijnen, zodat duidelijk is dat we een georganiseerd team zijn. Omkleden is niet toegestaan op locatie en/of parkeerterrein.
  • Trainers zijn ook herkenbaar door hun trainingskleding en bestuurders en/of andere toezichthouders zijn herkenbaar door het dragen van kleding van KV Oostergo.
  • Na afloop van de training meteen vertrekken.
  • Voor ouders geldt dat er geen toegang is tot het kaatsveld; dit geldt zowel voor, tijdens als na de training. Ook is het niet toegestaan om op het parkeerterrein van de locatie buiten de auto te staan.
  • Brengen en halen is het motto
  • 10 minuten van te voren aanwezig op de training, niet eerder!
  • Voor aanvang training en na afloop handen desinfecteren
  • Tijdens de training 1,5 meter afstand bewaren en instructies van de trainer goed opvolgen (geldt voornamelijk voor de 2e trainingsgroep 13 t/m 18 jaar).
  • Vermijd het aanraken van je eigen gezicht tijdens de training en schud geen handen / raak elkaar niet aan
  • “spuug” niet op de kaatsbal en in de kaatswant.