Zaalkaatsen en Wallball voor de jeugd in oktober en november

12 sep

Kaatsvrienden en –vriendinnen,

Zaterdag 15 september sluiten we het zomerseizoen af met de befaamde Ouder-Kind-Partij.

Maar we gaan door …….

In de maanden oktober en november (8x) gaan we weer zaalkaatsen en wallball spelen.
Wallball is een prachtige variant op het kaatsen, te vergelijken met squash bij tennis.Bij Wallball leren de kinderen tweehandig te slaan en leidt tot een verbetering van hetvoetenwerk en tussenspel.

Wij willen dan ook alle jeugdleden en aspirant-jeugdleden uitnodigen om hieraan deel te nemen.

Start:                                  Vrijdag 5 oktober
Locatie:                              Spothal De Doelstien
Aanvang:                           Zaalkaatsen 16.00 – 17.00 uur
                                          Wallball        17.00 –  18.00 uur
Trainer:                              Henk Haar (gelijk aan vorig jaar)

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor één uur zaalkaatsen, één uur Wallball of voor beide!
De kosten voor deelname aan een uur zaalkaatsen of een uur Wallbal bedragen voor 8 trainingen € 20,-. Wil men aan beide trainingen meedoen dan zijn de kosten voor de zaalhuur € 30,-.

U kunt uw voorkeur kenbaar maken door een mail te sturen naar Eelkje Schregardus en geef uw keuze aan door te kiezen voor:
Optie A = Zaalkaatsen
Optie B = Wallball
Optie C = Zaalkaatsen en Wallball

We kunnen deelname garanderen indien u uiterlijk voor 30 september a.s. uw keuze kenbaar maakt. Daarna is het afhankelijk van de grootte van de groepen.

Mocht u vragen hebben over deelname aan het zaalkaatsen en/of Wallball dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

We sluiten het kalenderjaar uiteraard af met de Sinterklaaspartij in de maand december.
De exacte datum (op een zaterdag) hiervan volgt nog!

Joop Dijkstra