Drukbezette Bouwbedrijf Visser jeugdledenpartij vrijdag 17 juni.

17 jun

Onder mooie
weersomstandigheden ging de Bouwbedrijf Visser partij van start. Maar liefst 29 jeugdige kaatsers hadden zich aangemeld voor deelname en 12 volwassenen. De jeugd kaatste onderverdeeld in 4 groepen hun partijen. 

Bij de jongste groep wonnen Tessa Zeilinga en Dirk Boonstra netjes kaatsend alle drie partijen. Op de tweede plaats eindigden de sterk opslaande Jille Jongsma samen met Wilco Bakker. 


Bij de volgende jeugdgroep werd in wisselende samenstelling gekaatst. Hier won de zeer sterk kaatsende Jacob Boersma, gevolgd door Yenthe Bouma en Lorenzo Prins. 


De volgende groep jeugd kaatste met vaste parturen. Daar was de erg goed kaatsende Tiete Schregardus samen met Marijke Boonstra te sterk voor de rest van het veld. De tweede plaats ging naar de fanatiek kaatsende Eva Teitsma met Marit Bakker. 


De laatste jeugdgroep kaatste ook met vaste parturen. Hier daagde de jeugd elkaar niet alleen met acties uit maar probeerde elkaar met de nodige opmerkingen uit de tent te lokken. Uiteindelijk gingen Rudmer van der Veen en Pieter Woelinga er met de krans vandoor. De Tweede prijs ging naar Peter Boersma en Jelmer de Vries. 


Bij de Senioren was een ongekende deelname. Op initiatief van Johan Talsma wisten diverse kaatsers de weg naar het Dokkumer kaatsveld te vinden en werd het een gezellige en sportieve partij. De kransen en vleesprijzen werden in ontvangst genomen door; 1e Klaas van der Veen, Albert Kinderman en Bareld Bos. 2e Tjeerd Zeilinga, Nutte Buurmans en Johan Talsma. 


De volgende ledenpartij is op vrijdag 15 juli. En KV Oostergo nodigt iedereen uit dan weer deel te nemen.

Deel dit bericht