Succesvolle Kota Radja ledenpartij

18 jul

Vrijdag 15 juli aan het begin van de zomervakantie werd de derde jeugdleden partij gehouden. Deze door Eettempel Kota Radja gesponsorde partij telde 22 deelnemers verdeeld over 4 poules van 4 en een poule van 6 kaatsers.
In de A poule maakte Elize van Dijk de minste fouten, zij wist 3 partijen winnend af te sluiten en ging met haar eerste krans naar huis. Tweede werd Wilco Bakker.
In de B poule wist Stijn de Haas zijn eerste partij te winnen, de tweede uit te maken met een Bovenslag en de derde weer te winnen. Dus ook met een krans naar huis. De tweede prijs was voor Tessa Zeilinga.
In de C poule maakten Rudy Meinema en Jan Boonstra het erg spannend door beide met 16 punten en evenveel tegeneersten te eindigen. Het aantal punten in het laatste eerst van de verliespartij bracht voordeel voor Rudy, Jan werd tweede en Tiete Schregardus zat er dicht bij met 15 punten en werd derde.  
In de D poule was het ook erg spannend Maureen Dijkstra werd eerste met 17 punten . Geertje Bijlsma en Eva Teitsma gedeeld tweede en derde met 16 punten. 
Nadat de kruitdampen in poule E waren opgelost bleek Rudmer van der Veen eerste te zijn met 19 en en Jacob Schregardus tweede met 18 punten. 

Deel dit bericht